Kakelugnar i Älvdalen

Annons:
Kakelugn i Älvdalen - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Älvdalen. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Älvdalen. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Älvdalen rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Älvdalen för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Älvdalen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Älvdalen. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Älvdalen vill få hjälp med kakelugn.

Spishuset i Värmland AB
Sälens Fäbod 20
796 91 ÄLVDALEN

Annons:

Pris på kakelugn i Älvdalen

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Älvdalen kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Älvdalen.

Kakelugnsfakta om Älvdalen

I Älvdalen hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Älvdalen:

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånarantal: 1810, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Älvdalen om du skulle vilja veta mer om Älvdalen annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Älvdalen fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Älvdalen rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.
Annons: