Kakelugnar i Avesta

Annons:
Kakelugn i Avesta - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Avesta. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Avesta. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Avesta rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Avesta för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Avesta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Avesta. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Avesta vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Avesta
Koppardalsv. 8
774 41 AVESTA

Annons:

Pris på kakelugn i Avesta

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Avesta kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Avesta.

Kakelugnsfakta om Avesta

I Avesta hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Avesta:

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Avesta om du skulle vilja veta mer om Avesta annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Avesta fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Avesta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.
Annons: