Kakelugnar i Borlänge

Annons:
Kakelugn i Borlänge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Borlänge. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Borlänge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Borlänge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Borlänge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Borlänge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Borlänge vill få hjälp med kakelugn.

Frykbergs Kamin & Skorsten / Eldabutiken
Mellstav. 40
784 68 BORLÄNGE


SandsByggEntreprenad AB
Svetsgränd 5
781 72 BORLÄNGE

Annons:

Pris på kakelugn i Borlänge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Borlänge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Borlänge.

Kakelugnsfakta om Borlänge

I Borlänge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Borlänge:

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Borlänge om du skulle vilja veta mer om Borlänge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Borlänge fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Borlänge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.
Annons: