Kakelugnar i Ludvika

Annons:
Kakelugn i Ludvika - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ludvika. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ludvika. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ludvika rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ludvika för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ludvika

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ludvika. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ludvika vill få hjälp med kakelugn.

Tom Barth AB
S. Laggaruddsv. 10
771 92 Ludvika

Annons:

Pris på kakelugn i Ludvika

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ludvika kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ludvika.

Kakelugnsfakta om Ludvika

I Ludvika hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ludvika:

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ludvika om du skulle vilja veta mer om Ludvika annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ludvika fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ludvika rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.
Annons: