Kakelugnar i Säter

Annons:
Kakelugn i Säter - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Säter. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Säter. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Säter rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Säter för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Säter

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Säter. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Säter vill få hjälp med kakelugn.

Landy Vent International AB
Kungsv. 31 Filial/Hämtlager
783 35 SÄTER

Annons:

Pris på kakelugn i Säter

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Säter kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Säter.

Kakelugnsfakta om Säter

I Säter hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Säter:

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du också läsa mer om orten Säter om du skulle vilja veta mer om Säter annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Säter fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Säter rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Dalarna.
Annons: