Kakelugnar i Söderhamn

Annons:
Kakelugn i Söderhamn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Söderhamn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Söderhamn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Söderhamn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Söderhamn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Söderhamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Söderhamn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Söderhamn vill få hjälp med kakelugn.

Håkans Mureri & Kakelugnsmakeri
Brädgårdsg. 38
826 32 Söderhamn

Annons:

Pris på kakelugn i Söderhamn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Söderhamn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Söderhamn.

Kakelugnsfakta om Söderhamn

I Söderhamn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Söderhamn:

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Söderhamn om du skulle vilja veta mer om Söderhamn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Söderhamn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Söderhamn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gävleborg.
Annons: