Kakelugnar i Klintehamn

Annons:
Kakelugn i Klintehamn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Klintehamn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Klintehamn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Klintehamn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Klintehamn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Klintehamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Klintehamn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Klintehamn vill få hjälp med kakelugn.

Ekblads Kakelugnsmakeri
Väte Isome 180
623 78 KLINTEHAMN

Annons:

Pris på kakelugn i Klintehamn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Klintehamn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Klintehamn.

Kakelugnsfakta om Klintehamn

I Klintehamn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Klintehamn:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Klintehamn om du skulle vilja veta mer om Klintehamn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Klintehamn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Klintehamn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gotland.
Annons: