Kakelugnar i Romakloster

Annons:
Kakelugn i Romakloster - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Romakloster. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Romakloster. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Romakloster rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Romakloster för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Romakloster

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Romakloster. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Romakloster vill få hjälp med kakelugn.

Alvar Hallgren Bygg AB
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster


HEAB Hallgren Entreprenad AB, Benny Hallgren
Lokstallsg. 6
622 54 Romakloster

Annons:

Pris på kakelugn i Romakloster

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Romakloster kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Romakloster.

Kakelugnsfakta om Romakloster

I Romakloster hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Romakloster:

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Romakloster om du skulle vilja veta mer om Romakloster annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Romakloster fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Romakloster rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gotland.
Annons: