Kakelugnar i Stånga

Annons:
Kakelugn i Stånga - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Stånga. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Stånga. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Stånga rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Stånga för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Stånga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Stånga. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Stånga vill få hjälp med kakelugn.

Ljungs Kakelugnsmakeri
Stånga Bosarve 247
623 60 Stånga

Annons:

Pris på kakelugn i Stånga

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Stånga kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Stånga.

Kakelugnsfakta om Stånga

I Stånga hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Stånga:

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Stånga om du skulle vilja veta mer om Stånga annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Stånga fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Stånga rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Gotland.
Annons: