Kakelugnar i Ätran

Annons:
Kakelugn i Ätran - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ätran. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ätran. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ätran rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ätran för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ätran

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ätran. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ätran vill få hjälp med kakelugn.

Pelletsvärme SydVäst
Tokalynga 304
311 51 ÄTRAN

Annons:

Pris på kakelugn i Ätran

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ätran kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ätran.

Kakelugnsfakta om Ätran

I Ätran hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ätran:

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ätran om du skulle vilja veta mer om Ätran annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ätran fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ätran rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.
Annons: