Kakelugnar i Halmstad

Annons:
Kakelugn i Halmstad - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Halmstad. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Halmstad. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Halmstad rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Halmstad för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Halmstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Halmstad. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Halmstad vill få hjälp med kakelugn.

Halmstad Skorstensservice
035 - 18 82 02Kaminhandlarn i Halmstad AB
Laholmsv. 29
302 69 Halmstad


Energiexpo
Laholmsv. 84
302 50 Halmstad

Annons:

Pris på kakelugn i Halmstad

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Halmstad kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Halmstad.

Kakelugnsfakta om Halmstad

I Halmstad hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Halmstad:

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Halmstad om du skulle vilja veta mer om Halmstad annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Halmstad fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Halmstad rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.
Annons: