Kakelugnar i Kungsbacka

Annons:
Kakelugn i Kungsbacka - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kungsbacka. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kungsbacka. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kungsbacka för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kungsbacka

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kungsbacka. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kungsbacka vill få hjälp med kakelugn.

Erixon Eldstäder
Borgmästareg. 9
434 32 Kungsbacka


Larsens Skorstensfolket AB
Verkstadsg. 12
434 42 KUNGSBACKA


Eldabutiken KS Kaminer Västsverige
Borgåsv. 12
434 39 KUNGSBACKA

Annons:

Pris på kakelugn i Kungsbacka

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kungsbacka.

Kakelugnsfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kungsbacka om du skulle vilja veta mer om Kungsbacka annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kungsbacka rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.
Annons: