Kakelugnar i Nälden

Annons:
Kakelugn i Nälden - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Nälden. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Nälden. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Nälden rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Nälden för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Nälden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Nälden. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Nälden vill få hjälp med kakelugn.

Kaminhuset i Nälden AB
Näldenv. 42
835 40 Nälden

Annons:

Pris på kakelugn i Nälden

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Nälden kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Nälden.

Kakelugnsfakta om Nälden

I Nälden hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Nälden:

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Nälden om du skulle vilja veta mer om Nälden annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Nälden fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Nälden rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jämtland.
Annons: