Kakelugnar i Offerdal

Annons:
Kakelugn i Offerdal - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Offerdal. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Offerdal. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Offerdal rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Offerdal för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Offerdal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Offerdal. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Offerdal vill få hjälp med kakelugn.

Murarn, Rickards mur & kakel AB
Hällänge 311
830 51 Offerdal

Annons:

Pris på kakelugn i Offerdal

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Offerdal kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Offerdal.

Kakelugnsfakta om Offerdal

I Offerdal hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Offerdal:

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Offerdal om du skulle vilja veta mer om Offerdal annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Offerdal fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Offerdal rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jämtland.
Annons: