Kakelugnar i Östersund

Annons:
Kakelugn i Östersund - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Östersund. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Östersund. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Östersund rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Östersund för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Östersund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Östersund. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Östersund vill få hjälp med kakelugn.

Kaminexperten
Thoméegränd 8
831 33 ÖSTERSUND


Skorstensfolket Östersund AB
Stuguv. 2 A
831 36 östersund

Annons:

Pris på kakelugn i Östersund

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Östersund kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Östersund.

Kakelugnsfakta om Östersund

I Östersund hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Östersund:

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Östersund om du skulle vilja veta mer om Östersund annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Östersund fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Östersund rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jämtland.
Annons: