Kakelugnar i Habo

Annons:
Kakelugn i Habo - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Habo. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Habo. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Habo rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Habo för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Habo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Habo. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Habo vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken
Fanérg. 17 I
566 33 HABO

Annons:

Pris på kakelugn i Habo

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Habo kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Habo.

Kakelugnsfakta om Habo

I Habo hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Habo:

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Habo om du skulle vilja veta mer om Habo annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Habo fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Habo rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.
Annons: