Kakelugnar i Reftele

Annons:
Kakelugn i Reftele - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Reftele. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Reftele. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Reftele rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Reftele för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Reftele

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Reftele. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Reftele vill få hjälp med kakelugn.

J Davidssons Eftr. AB
Jättev. 1
330 21 Reftele


Davidssons Eftr. AB, J
Torgg. 4
330 21 Reftele

Annons:

Pris på kakelugn i Reftele

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Reftele kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Reftele.

Kakelugnsfakta om Reftele

I Reftele hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Reftele:

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Reftele om du skulle vilja veta mer om Reftele annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Reftele fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Reftele rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.
Annons: