Kakelugnar i Sommen

Annons:
Kakelugn i Sommen - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Sommen. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Sommen. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Sommen rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Sommen för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Sommen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Sommen. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Sommen vill få hjälp med kakelugn.

Anders Murare
Lugnav. 2
573 61 SOMMEN

Annons:

Pris på kakelugn i Sommen

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Sommen kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Sommen.

Kakelugnsfakta om Sommen

I Sommen hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Sommen:

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sommen om du skulle vilja veta mer om Sommen annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Sommen fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Sommen rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.
Annons: