Kakelugnar i Tranås

Annons:
Kakelugn i Tranås - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Tranås. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Tranås. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Tranås rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Tranås för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Tranås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Tranås. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Tranås vill få hjälp med kakelugn.

Kjells Mureri
Linnéag. 9
573 34 Tranås

Annons:

Pris på kakelugn i Tranås

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Tranås kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Tranås.

Kakelugnsfakta om Tranås

I Tranås hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Tranås:

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tranås om du skulle vilja veta mer om Tranås annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Tranås fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Tranås rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Jönköping.
Annons: