Kakelugnar i Ålem

Annons:
Kakelugn i Ålem - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ålem. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ålem. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ålem rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ålem för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ålem

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ålem. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ålem vill få hjälp med kakelugn.

Nabbens Murningsservice
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM

Annons:

Pris på kakelugn i Ålem

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ålem kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ålem.

Kakelugnsfakta om Ålem

I Ålem hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ålem:

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ålem om du skulle vilja veta mer om Ålem annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ålem fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ålem rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: