Kakelugnar i Fagerhult

Annons:
Kakelugn i Fagerhult - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Fagerhult. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Fagerhult. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Fagerhult rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Fagerhult för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Fagerhult

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Fagerhult. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Fagerhult vill få hjälp med kakelugn.

Nyströms Kakelugnsmakeri
0481 - 650 60


Annons:

Pris på kakelugn i Fagerhult

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Fagerhult kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Fagerhult.

Kakelugnsfakta om Fagerhult

I Fagerhult hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Fagerhult:

Fagerhult är en tätort i Habo kommun i Jönköpings län, belägen ca 11 km norr om centralorten Habo, vid länsväg 195. I Fagerhult finns kommunens största företag, AB Fagerhult, som sysslar med belysningsarmatur och vårdrumspaneler och har cirka 2000 anställda i koncernen.

Yta: 76,42 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fagerhult om du skulle vilja veta mer om Fagerhult annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Fagerhult fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Fagerhult rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: