Kakelugnar i Färjestaden

Annons:
Kakelugn i Färjestaden - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Färjestaden. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Färjestaden. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Färjestaden rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Färjestaden för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Färjestaden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Färjestaden. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Färjestaden vill få hjälp med kakelugn.

Lactor AB
Törnbottenv. 4
386 90 FÄRJESTADEN

Annons:

Pris på kakelugn i Färjestaden

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Färjestaden kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Färjestaden.

Kakelugnsfakta om Färjestaden

I Färjestaden hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Färjestaden om du skulle vilja veta mer om Färjestaden annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Färjestaden fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Färjestaden rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: