Kakelugnar i Figeholm

Annons:
Kakelugn i Figeholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Figeholm. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Figeholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Figeholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Figeholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Figeholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Figeholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Figeholm vill få hjälp med kakelugn.

Smålands Murning & Brasvärme AB
Sågarev. 5
572 95 FIGEHOLM


Sjökvist Murnings AB
Allég. 21
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Pris på kakelugn i Figeholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Figeholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Figeholm.

Kakelugnsfakta om Figeholm

I Figeholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Figeholm:

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Figeholm om du skulle vilja veta mer om Figeholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Figeholm fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Figeholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: