Kakelugnar i Kalmar

Annons:
Kakelugn i Kalmar - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kalmar. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kalmar. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kalmar för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kalmar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kalmar. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kalmar vill få hjälp med kakelugn.

Dahlbergs Kakelugnsmakeri
Kläckeberga Gård
395 90 Kalmar


Eldabutiken
Dragonv. 4
392 39 Kalmar


Kamin-Experterna.se
Dagöv. 2
393 56 Kalmar


Ross Murteknik AB
Torsåsg. 6
392 39 Kalmar

Annons:

Pris på kakelugn i Kalmar

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kalmar kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kalmar.

Kakelugnsfakta om Kalmar

I Kalmar hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kalmar:

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kalmar om du skulle vilja veta mer om Kalmar annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kalmar fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kalmar rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: