Kakelugnar i Köpingsvik

Annons:
Kakelugn i Köpingsvik - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Köpingsvik. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Köpingsvik. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Köpingsvik rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Köpingsvik för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Köpingsvik

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Köpingsvik. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Köpingsvik vill få hjälp med kakelugn.

Turners Trädgård och Kakelugn
Haglundav. 20
387 96 Köpingsvik

Annons:

Pris på kakelugn i Köpingsvik

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Köpingsvik kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Köpingsvik.

Kakelugnsfakta om Köpingsvik

I Köpingsvik hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Köpingsvik:

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Köpingsvik om du skulle vilja veta mer om Köpingsvik annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Köpingsvik fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Köpingsvik rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: