Kakelugnar i Oskarshamn

Annons:
Kakelugn i Oskarshamn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Oskarshamn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Oskarshamn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Oskarshamn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Oskarshamn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Oskarshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Oskarshamn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Oskarshamn vill få hjälp med kakelugn.

Oskarshamns Murning & Kakel, AB
Åsav. 45
572 36 Oskarshamn

Annons:

Pris på kakelugn i Oskarshamn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Oskarshamn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Oskarshamn.

Kakelugnsfakta om Oskarshamn

I Oskarshamn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Oskarshamn:

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Oskarshamn om du skulle vilja veta mer om Oskarshamn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Oskarshamn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Oskarshamn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: