Kakelugnar i Timmernabben

Annons:
Kakelugn i Timmernabben - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Timmernabben. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Timmernabben. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Timmernabben för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Timmernabben

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Timmernabben. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Timmernabben vill få hjälp med kakelugn.

Gabriel-Keramik AB
Strandav. 62
380 52 Timmernabben

Annons:

Pris på kakelugn i Timmernabben

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Timmernabben kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Timmernabben.

Kakelugnsfakta om Timmernabben

I Timmernabben hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Timmernabben:

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Timmernabben om du skulle vilja veta mer om Timmernabben annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Timmernabben fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Timmernabben rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: