Kakelugnar i Torsås

Annons:
Kakelugn i Torsås - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Torsås. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Torsås. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Torsås rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Torsås för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Torsås

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Torsås. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Torsås vill få hjälp med kakelugn.

Aske Montage AB
Karlskronav. 7
385 30 Torsås


Aske Montage AB
Karlskronav. 7
385 30 Torsås

Annons:

Pris på kakelugn i Torsås

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Torsås kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Torsås.

Kakelugnsfakta om Torsås

I Torsås hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Torsås:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torsås om du skulle vilja veta mer om Torsås annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Torsås fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Torsås rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: