Kakelugnar i Vimmerby

Annons:
Kakelugn i Vimmerby - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Vimmerby. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Vimmerby. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Vimmerby rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Vimmerby för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Vimmerby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Vimmerby. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Vimmerby vill få hjälp med kakelugn.

Träenergiteknik i Vimmerby AB
Turbing. 8
598 40 VIMMERBY

Annons:

Pris på kakelugn i Vimmerby

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Vimmerby kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Vimmerby.

Kakelugnsfakta om Vimmerby

I Vimmerby hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Vimmerby:

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vimmerby om du skulle vilja veta mer om Vimmerby annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Vimmerby fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Vimmerby rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kalmar.
Annons: