Kakelugnar i Älmhult

Annons:
Kakelugn i Älmhult - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Älmhult. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Älmhult. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Älmhult rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Älmhult för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Älmhult

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Älmhult. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Älmhult vill få hjälp med kakelugn.

Älmhult SkorstenService AB
Baldersg. 1
343 31 ÄLMHULT

Annons:

Pris på kakelugn i Älmhult

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Älmhult kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Älmhult.

Kakelugnsfakta om Älmhult

I Älmhult hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Älmhult:

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Älmhult om du skulle vilja veta mer om Älmhult annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Älmhult fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Älmhult rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons: