Kakelugnar i Hovmantorp

Annons:
Kakelugn i Hovmantorp - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hovmantorp. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hovmantorp. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hovmantorp rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hovmantorp för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hovmantorp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hovmantorp. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hovmantorp vill få hjälp med kakelugn.

Roos Kakel & Murning
Fiskareg. 4
360 51 HOVMANTORP


Hovets Kakelugnar AB
Rotv. 1
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Pris på kakelugn i Hovmantorp

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hovmantorp kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hovmantorp.

Kakelugnsfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hovmantorp:

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hovmantorp om du skulle vilja veta mer om Hovmantorp annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hovmantorp fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hovmantorp rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons: