Kakelugnar i Lammhult

Annons:
Kakelugn i Lammhult - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lammhult. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lammhult. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lammhult rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lammhult för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lammhult

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lammhult. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lammhult vill få hjälp med kakelugn.

NH Murservice
Långsryd 1
360 30 Lammhult

Annons:

Pris på kakelugn i Lammhult

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lammhult kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lammhult.

Kakelugnsfakta om Lammhult

I Lammhult hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lammhult:

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lammhult om du skulle vilja veta mer om Lammhult annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lammhult fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lammhult rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons:

Städer med kakelugnar i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer kakelugnar samt kan hjälpa dig med montering och service.