Kakelugnar i Ljungby

Annons:
Kakelugn i Ljungby - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ljungby. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ljungby. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ljungby rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ljungby för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ljungby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ljungby. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ljungby vill få hjälp med kakelugn.

LJ Bygg AB
Kungsg. 42
341 24 LJUNGBY

Annons:

Pris på kakelugn i Ljungby

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ljungby kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ljungby.

Kakelugnsfakta om Ljungby

I Ljungby hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ljungby:

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ljungby om du skulle vilja veta mer om Ljungby annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ljungby fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ljungby rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons: