Kakelugnar i Tjureda

Annons:
Kakelugn i Tjureda - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Tjureda. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Tjureda. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Tjureda rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Tjureda för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Tjureda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Tjureda. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Tjureda vill få hjälp med kakelugn.

Murningsfirman Arne Tired
Tjureda Södregård 6
363 34 Tjureda

Annons:

Pris på kakelugn i Tjureda

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Tjureda kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Tjureda.

Kakelugnsfakta om Tjureda

I Tjureda hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Tjureda:

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånarantal: 730, år 2000

Här kan du också läsa mer om orten Tjureda om du skulle vilja veta mer om Tjureda annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Tjureda fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Tjureda rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons: