Kakelugnar i Växjö

Annons:
Kakelugn i Växjö - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Växjö. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Växjö. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Växjö rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Växjö för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Växjö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Växjö. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Växjö vill få hjälp med kakelugn.

Pellets Handlarn i Växjö
Islandsv. 17
352 46 Växjö


Kaminexperten
Bergkvara Furuhill 1
355 93 VÄXJÖ


Värmeverkstan i Växjö AB
Sandv. 1
352 45 VÄXJÖ

Annons:

Pris på kakelugn i Växjö

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Växjö kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Växjö.

Kakelugnsfakta om Växjö

I Växjö hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Växjö:

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Växjö om du skulle vilja veta mer om Växjö annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Växjö fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Växjö rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons: