Kakelugnar i Älvsbyn

Annons:
Kakelugn i Älvsbyn - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Älvsbyn. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Älvsbyn. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Älvsbyn rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Älvsbyn för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Älvsbyn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Älvsbyn. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Älvsbyn vill få hjälp med kakelugn.

Lundberg Plåt & Isolering AB, Kjell
Kanontorpsv. 4
942 36 ÄLVSBYN

Annons:

Pris på kakelugn i Älvsbyn

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Älvsbyn kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Älvsbyn.

Kakelugnsfakta om Älvsbyn

I Älvsbyn hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Älvsbyn:

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Älvsbyn om du skulle vilja veta mer om Älvsbyn annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Älvsbyn fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Älvsbyn rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons: