Kakelugnar i Boden

Annons:
Kakelugn i Boden - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Boden. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Boden. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Boden rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Boden för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Boden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Boden. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Boden vill få hjälp med kakelugn.

Highone i Boden AB
Pepparv. 28
961 47 BODEN

Annons:

Pris på kakelugn i Boden

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Boden kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Boden.

Kakelugnsfakta om Boden

I Boden hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Boden:

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Boden om du skulle vilja veta mer om Boden annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Boden fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Boden rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons: