Kakelugnar i Kalix

Annons:
Kakelugn i Kalix - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Kalix. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Kalix. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Kalix för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Kalix

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Kalix. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Kalix vill få hjälp med kakelugn.

Kalix Bygg & Plåt
Valhallav. 25
952 31 KALIX

Annons:

Pris på kakelugn i Kalix

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Kalix kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Kalix.

Kakelugnsfakta om Kalix

I Kalix hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Kalix:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kalix om du skulle vilja veta mer om Kalix annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Kalix fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Kalix rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons: