Kakelugnar i Lindesberg

Annons:
Kakelugn i Lindesberg - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Lindesberg. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Lindesberg. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Lindesberg rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Lindesberg för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Lindesberg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Lindesberg. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Lindesberg vill få hjälp med kakelugn.

Bergslagens Energi & Kamin AB
Järnvägsg. 7
711 30 LINDESBERG

Annons:

Pris på kakelugn i Lindesberg

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Lindesberg kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Lindesberg.

Kakelugnsfakta om Lindesberg

I Lindesberg hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lindesberg om du skulle vilja veta mer om Lindesberg annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Lindesberg fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Lindesberg rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.
Annons: