Kakelugnar i Örebro

Annons:
Kakelugn i Örebro - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Örebro. Det finns sammanlagt 4 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Örebro. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Örebro för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Örebro

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Örebro. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Örebro vill få hjälp med kakelugn.

Hjälmarbergets Spiscenter AB
Kåviv. 5
703 75 ÖREBRO


Eldabutiken i Örebro
Adolfsbergsv. 4
702 27 ÖREBRO


Skorstenslagarn i Örebro AB
Stämpelg. 52
703 78 örebro


Svenska Kulturfastigheter, AB
Salamandervägen 32
702 36 ÖREBRO

Annons:

Pris på kakelugn i Örebro

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Örebro kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Örebro.

Kakelugnsfakta om Örebro

I Örebro hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Örebro:

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Örebro om du skulle vilja veta mer om Örebro annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Örebro fanns det sammanlagt 4 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Örebro rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.
Annons: