Kakelugnar i Linköping

Annons:
Kakelugn i Linköping - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Linköping. Det finns sammanlagt 5 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Linköping. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Linköping rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Linköping för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Linköping

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Linköping. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Linköping vill få hjälp med kakelugn.

Eldkällan Kakelugnar & Kaminer AB
Krokg. 10
587 31 LINKÖPING


Didriksons Brasvärme
Florag. 4
582 73 Linköping


Brasvärmeinteriör AB
Molijns v. 6
589 41 Linköping


Braskaminer Spisbutiken Värmekällan
Skeda loge Skedagårdens Ladugård
585 97 LINKÖPING


Puts- och Fasadteknik i Linköping AB
Ottarg. 10
582 78 LINKÖPING

Annons:

Pris på kakelugn i Linköping

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Linköping kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Linköping.

Kakelugnsfakta om Linköping

I Linköping hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Linköping:

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Linköping om du skulle vilja veta mer om Linköping annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Linköping fanns det sammanlagt 5 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Linköping rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.
Annons: