Kakelugnar i Motala

Annons:
Kakelugn i Motala - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Motala. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Motala. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Motala rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Motala för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Motala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Motala. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Motala vill få hjälp med kakelugn.

Vadsbo Murningstjänst AB
Kattfoten 5
591 72 Motala


Mur & Puts R Edlund AB
Önav. 5
591 96 Motala

Annons:

Pris på kakelugn i Motala

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Motala kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Motala.

Kakelugnsfakta om Motala

I Motala hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Motala:

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Motala om du skulle vilja veta mer om Motala annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Motala fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Motala rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.
Annons: