Kakelugnar i Norrköping

Annons:
Kakelugn i Norrköping - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Norrköping. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Norrköping. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Norrköping rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Norrköping för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Norrköping

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Norrköping. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Norrköping vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken i Norrköping
Linnég. 28
602 23 Norrköping


SpisCenter i Sverige AB
Järng. 21
602 23 Norrköping

Annons:

Pris på kakelugn i Norrköping

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Norrköping kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Norrköping.

Kakelugnsfakta om Norrköping

I Norrköping hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Norrköping:

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Norrköping om du skulle vilja veta mer om Norrköping annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Norrköping fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Norrköping rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Östergötland.
Annons: