Kakelugnar i Åhus

Annons:
Kakelugn i Åhus - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Åhus. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Åhus. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Åhus rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Åhus för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Åhus

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Åhus. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Åhus vill få hjälp med kakelugn.

Fastighetsunderhåll & Skorstenar i Skåne AB
Sandvaktareg. 22
296 35 ÅHUS

Annons:

Pris på kakelugn i Åhus

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Åhus kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Åhus.

Kakelugnsfakta om Åhus

I Åhus hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Åhus:

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Åhus om du skulle vilja veta mer om Åhus annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Åhus fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Åhus rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: