Kakelugnar i Ängelholm

Annons:
Kakelugn i Ängelholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Ängelholm. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Ängelholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Ängelholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Ängelholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Ängelholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Ängelholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Ängelholm vill få hjälp med kakelugn.

Mattiassons Kakelugnsmakeri AB
Spannarpsv. 235
262 95 ÄNGELHOLM


NP Nilsson Trävaru AB
Kristianstadsg. 36
262 71 ÄNGELHOLM

Annons:

Pris på kakelugn i Ängelholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Ängelholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Ängelholm.

Kakelugnsfakta om Ängelholm

I Ängelholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Ängelholm:

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ängelholm om du skulle vilja veta mer om Ängelholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Ängelholm fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Ängelholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: