Kakelugnar i Båstad

Annons:
Kakelugn i Båstad - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Båstad. Det finns sammanlagt 3 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Båstad. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Båstad rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Båstad för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Båstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Båstad. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Båstad vill få hjälp med kakelugn.

KÅ-GE Produkter
Sönnertorpsv. 91
269 94 Båstad


Andreassons Fasad&Bygg AB
Atteköpsv. 112
269 96 Båstad


Thuné, Mikael
Sönnertorpsv. 91
269 94 Båstad

Annons:

Pris på kakelugn i Båstad

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Båstad kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Båstad.

Kakelugnsfakta om Båstad

I Båstad hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Båstad:

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Båstad om du skulle vilja veta mer om Båstad annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Båstad fanns det sammanlagt 3 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Båstad rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: