Kakelugnar i Billesholm

Annons:
Kakelugn i Billesholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Billesholm. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Billesholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Billesholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Billesholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Billesholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Billesholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Billesholm vill få hjälp med kakelugn.

Station Nord
Lokalv. 4
267 72 BILLESHOLM

Annons:

Pris på kakelugn i Billesholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Billesholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Billesholm.

Kakelugnsfakta om Billesholm

I Billesholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Billesholm:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Billesholm om du skulle vilja veta mer om Billesholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Billesholm fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Billesholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: