Kakelugnar i Fjälkinge

Annons:
Kakelugn i Fjälkinge - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Fjälkinge. Det finns sammanlagt 2 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Fjälkinge. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Fjälkinge rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Fjälkinge för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Fjälkinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Fjälkinge. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Fjälkinge vill få hjälp med kakelugn.

Eldabutiken Fjälkinge
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE


Mur o. Puts i Kristianstad
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Pris på kakelugn i Fjälkinge

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Fjälkinge.

Kakelugnsfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Fjälkinge:

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fjälkinge om du skulle vilja veta mer om Fjälkinge annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Fjälkinge fanns det sammanlagt 2 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Fjälkinge rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: