Kakelugnar i Hammenhög

Annons:
Kakelugn i Hammenhög - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hammenhög. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hammenhög. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hammenhög rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hammenhög för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hammenhög

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hammenhög. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hammenhög vill få hjälp med kakelugn.

Hannas Smedja
Hannas 471
276 55 HAMMENHÖG

Annons:

Pris på kakelugn i Hammenhög

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hammenhög kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hammenhög.

Kakelugnsfakta om Hammenhög

I Hammenhög hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hammenhög:

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hammenhög om du skulle vilja veta mer om Hammenhög annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hammenhög fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hammenhög rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: