Kakelugnar i Hässleholm

Annons:
Kakelugn i Hässleholm - guide till erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med att köpa och installera en kakelugn i din bostad i Hässleholm. Det finns sammanlagt 1 olika företag som kan hjälpa dig med kakelugn i Hässleholm. För att du ska kunna få bästa pris och villkor när du köper en kakelugn i Hässleholm rekommenderar vi att du kontaktar flera olika återförsäljare av kakelugnar i Hässleholm för att få offerter på inköp och installation av kakelugnen.
Annons:

Köpa kakelugn i Hässleholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som säljer och installerar kakelugnar i Hässleholm. Kontakta någon eller några av dessa återförsäljare om du bor i Hässleholm vill få hjälp med kakelugn.

Brasab Möblera
Helsingborgsv. 8
281 49 Hässleholm

Annons:

Pris på kakelugn i Hässleholm

Pris för inköp av kakelugn samt installation och montage av kakelugnar i Hässleholm kan variera en hel del beroende på typ av kakelugn samt vilket företag du väljer att anlita. Se till att ta in offerter på vald kakelugn samt arbete för att kunna göra en bra jämförelse när du ska välja kakelugnsföretag i Hässleholm.

Kakelugnsfakta om Hässleholm

I Hässleholm hittade vi minst ett företag som arbetar med kakelugnar på något sätt, nedan kan du ta del av en del fakta om orten Hässleholm:

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hässleholm om du skulle vilja veta mer om Hässleholm annat än saker relaterat till kakelugnar.

I Hässleholm fanns det sammanlagt 1 olika företag som du kan kontakta om du vill ha hjälp med kakelugnar. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag för inköp eller installation av kakelugn i Hässleholm rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons: